Ingredience na 1 porci:
růžičková kapusta mražená 200g
tofu bazalkové 80g
olivový olej
sweet chilli omáčka
med
jarní cibulka
sojová omáčka
kukuřice z plechovky 50g
Postup:
Kapustičky omyjeme, očistíme a rozkrájíme na půlky a vložíme do zapékací mísy. Na ně přihodíme asi lžíci medu, sojovku a olivový olej. Dáme do trouby zapéct dokud nejsou kapustičky měkké a s hnědými okraji. K tomu si nakrájíme tofu s jarní cibulkou a s trošinkou oleje dáme také zapéct. Asi po 20 minutách všechno vytáhneme, hodíme na talíř, přidáme kukuřici a polijeme lžící sweet chilli omáčky.
Tento recept jsem zkoušela i s čerstvou kapustou, ale upřímně už to nebylo ono, když se povařila.
Tento recept jsem zkoušela i s čerstvou kapustou, ale upřímně už to nebylo ono, když se povařila.
Hodnoty: 382 Kcal, 38S, 17T, 21B
Komentáře
Okomentovat